WE

Belevingsweekend voor beeldend therapeuten.
WE

TIJD & LOCATIE

Time is TBD
Steenbergestraat 37, 3380 Glabbeek, België

BESCHRIJVING

Als beeldend therapeut zijn we haast dagelijks met beeld bezig. Met grote zorg voor de relatie tussen de cliënt en het medium, dreigen we soms voeling te verliezen met de eigen creativiteit. Hoe wij in relatie staan tot het medium. Ik nodig je uit om in groep de kern van ons beroep te voeden.

Laat ons ruimte maken om die creativiteit onder collega's te blijven voeden. Terug naar de bron gaan we samen het medium in!

De materiaalervaring vormt - in al diens eenvoud en complexiteit - de aanzet van deze eerste medium(namid)dag waarin doen en voelen centraal staat. We laten ons in dit creatief avontuur leiden door materiaal en inspireren door mogelijkheden. We voeren een beeldend dialoog waarin naar behoefte ruimte is voor verkennen en verdiepen. Laat jij je nog eens mee verrassen door wat in verhouding tot jezelf in beeld kan ontstaan?

Dag 1 verdiepen we ons in een casus. We gaan aan de slag met vraagstukken en enkele voorgestelde methodieken.

Dag 2 maken we ruimte voor het eigen creatief proces. We gaan zowel individueel als in groep aan de slag met thema's die de dag voordien aan bod kwamen. Er is naar wens ruimte om te verkennen of te verdiepen.<

Overnachten kan in een gemeenschappelijke ruimte, of zet een tentje op in het zomerse gras.

Maximaal acht deelnemers.

* Korting voor studenten en leden BVCT-ABAT.

INSCHRIJVING
Prijs
Aantal
Totaal
 • Tweedaagse met overnachting
  €150
  €150
  0
  €0
 • Tweedaagse Student/BVCT
  €135
  €135
  0
  €0
 • Dagticket 11/08
  €75
  €75
  0
  €0
 • Dagticket 12/08
  €75
  €75
  0
  €0
Totaal€0

SHARE