Mama's Traject

Een nieuw leven: vreugde, zorg en twijfels. Therapeutisch traject voor mama's.
Registratie is afgesloten
Mama's Traject

TIJD & LOCATIE

Het tijdstip wordt later bepaald
Steenbergestraat 37, 3380 Glabbeek, België

BESCHRIJVING

Het gezegde wil dat je bij een geboorte op een roze wolk vertoeft, toch zien we in de realiteit dat veel mama's (en ook papa's) in die periode worstelen met negatieve gevoelens. Hun vreugde wordt overschaduwd door vermoeidheid, onzekerheid, angst, boosheid, schuld, verdriet... Ook onvoorspelbare en soms ingrijpende gebeurtenissen tijdens een bevalling laten mogelijk sporen na.

Dit traject richt zich tot jonge moeders die ondersteuning wensen bij uitdagingen eigen aan de nieuwe levensfase. Vier ontmoetingen gespreid over twee maanden bieden een forum om in dialoog te gaan over de vreugde, de twijfels en neerslachtigheid die een jonge moeder ervaart. Iedere mama wordt uitgenodigd om tijdens het traject op creatieve wijze persoonlijke ervaringen te verkennen en vorm te geven in haar zoektocht naar een vernieuwd evenwicht.

Bij registratie word je vooraf uitgenodigd voor een individueel kennismakingsgesprek. In dit gesprek toetsen we jouw verwachtingen en behoeften af. (Het gesprek is in de trajectprijs inbegrepen.)

Samenkomsten: 04/06, 11/06, 18/06 en 25/06.

Maximaal acht deelnemers. Baby's zijn welkom.

INSCHRIJVING
Prijs
Aantal
Totaal
  • Traject: Moeder & Baby
    €95
    €95
    0
    €0
Totaal€0

SHARE